| |  
 

Препорачуваме

Пинџур / en. Pindzur - traditional peper and tomato  meal
179,00 МКД
2,90 EUR
Додај во кошничката
Пилешки Прсти Поховани / en. Chicken Fingers Breaded
389,00 МКД
6,29 EUR
Додај во кошничката
Пиле печено цело Крупно (гратис багет од Пекара СП)
199,00 МКД
3,22 EUR
Додај во кошничката

 

Пилешки печени крилца
220,00 МКД
3,56 EUR
Додај во кошничката
Прашок за перење SAPONIA Bioaktiv -Flower Fresh 2in1- by Faks 3kg
233,00 МКД
3,77 EUR
Додај во кошничката
.Свежа Мешана салата / mixed salad
99,00 МКД
1,60 EUR
Додај во кошничката

 

ПОМФРИТ прва класа 7мм
179,00 МКД
2,90 EUR
Додај во кошничката
Печен пилешки копан со надкопан
220,00 МКД
3,56 EUR
Додај во кошничката
1-на црвена роза
140,00 МКД
2,27 EUR
Додај во кошничката

ТоплотекаТоплотекаТоплотека
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
??????? ? ????? ?? ???????????!
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster